Startschot...
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul
29 September 2009 | Nederland, Barendrecht
Vanochtend om 5:29 plofte de email in mijn mailbox: "I am pleased to say you have been accepted". New Zealand, here we come!
Komende tijd zullen jullie op deze website alle voorbereidingen kunnen volgen. Gedurende mijn verblijf aldaar ben ik voornemens regelmatig op deze website een berichtje te plaatsten, zodat het thuisfront kan meegenieten van mijn avonturen...
Hartelijke groet,
Paul
PS: op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de email service.
29 September 2009 - 19:24
Jasper En Erna:
Tja, het is echt de bedoeling de eerste te zijn, maar we vinden het zo super geweldig voor je! Congradulations dear brother, may God bless you and make true the desires of your heart!! -
29 September 2009 - 19:59
Corma:
Hoi Paul!
echt zo super onwijs leuk! Kga je volgen en wens je bij deze veel succes met alle voorbereidingen!
Groetjes Corma -
29 September 2009 - 20:04
Anne En Geke:
hey paul!
we gaan je volgen en het wordt zeker een gave tijd! groetjes anne en geke -
30 September 2009 - 13:51
Henk En Jeannette:
Zien net je bericht Paul.
Gaaf dat je al zo snel bericht hebt en mag komen! Succes met de voorbereidingen en tot spoedig ziens. Groetjes, Henk & Jeannette -
02 Oktober 2009 - 17:57
Geert & Inge:
Helemaal top! Van harte...we zien nu al uit naar al je verhalen! -
06 Oktober 2009 - 19:14
Robertjan:
Ja hoor, ik heb me aangemeld! Kom maar op met die belevenissen!! Serieus: heel erg mooi dat je dit kunt gaan doen. Veel suc6 in de weg die je nu inslaat.
Groetjes, Robertjan -
21 December 2009 - 14:53
Harm & Berdien:
Het komt nu echt steeds dichter bij! Echt super gaaf dat je dit gaat doen. Heb een hele goede tijd daar, wij zijn erg benieuwd naar je verhalen! H&B