Goodbye Fiji
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul
22 Juni 2010 | Fiji, Lautoka
Tijd vliegt wanneer ik realiseer dat we al weer ruim 5 weken in Fiji zijn. Vrijdag a.s. vertrekken we naar Samoa voor de volgende drie weken en daarna terug naar Nieuw Zeeland!
Onze ministry hier is - mede door de samenwerking met de locals hier - erg succesvol geweest. We hebben echt impact kunnen maken in de village waar we de meeste effort in gestoken hebben. En het is goed om te weten dat locals hier de contacten warm houden; in december a.s. stuurt YWAM NZ een nieuw team naar dit gebied. Zij zullen opvolging geven op ons werk.
Na 5 weken is het goed te realiseren hoe extreem gezegend wij zijn in het westen. Simpele dingen als altijd stromend water, schone winkels, de vuilnisman(!), milieuregels voor onze auto's etc. En hoe beperkt we eigenlijk zijn om nog steeds zorgen te hebben. Zomaar een gedachtenspinsel na 5 weken back to basic life. By the way: een kleurentelevisie met goede ontvangst is ook een zegen als Oranje :-) speelt - we hebben alleen enkele fragementen kunnen zien in zwart/wit met veel ruis...
Verder genieten we uiteraard ook volop van het land. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dag op een prive eiland of zoals afgelopen maandag op een van de beste beaches van de pacifc? We hebben een bus gehuurd voor 100 personen en aangezien wij maar met 12 zijn, de rest aangevuld met locals. Funny, op naar de beach! Het is nog steeds wat vreemd, maar als missionaris werk je op zondag, dus maandag vrij....
Deze week is een soort van cool down week. Goodbye to everyone, afscheid dinners, lunches etc. Allemaal erg goed maar intens. Gelukkig zijn we allemaal zo goed als gezond.
Greetzz form Lautoka.
Paul
22 Juni 2010 - 05:37
Andre Van Es:
Hi Paul,
Gefeliciteerd met het bereikte resultaat ... zowel richting de locals als wat betreft je eigen bewustwording.
Mocht je toe zijn aan wat luxe, je bent welkom in BKK; misschien iets voor op de terugweg.
Groeten Andre -
22 Juni 2010 - 06:01
Je Vader:
Goed om weer wat van je te horen.Fijn dat jullie het goed maken.Josh en jij zitten er heel ontspannen bij.Die lach mag ik wel.
Groeten ma en pa -
22 Juni 2010 - 07:37
Jasper & Erna:
Hoi Paul!!
Je ziet er heel gelukkig uit op de foto, toch maar back to basics;-)? Ik denk dat ze je op de alphacursus toch op z'n minst een beetje bijzonder zouden vinden in deze outfit maarre...kom je eigenlijk nog terug?? volgens mij bevalt het zendelingenbestaan je uitstekend. Gods zegen voor jou, het team en Samoa. JESCDT -
22 Juni 2010 - 09:17
Rijnie:
Hoi Paul,
Goed om weer wat van je te horen. Gaat toch al weer langzaam aan richting einde van deze reis. Veel plezier en succes met alles! Groetjes, Rijnie -
22 Juni 2010 - 14:32
Pascal Vd Bend:
Hi Paul,
Fijn dat alles zo goed gaat. Ik ben erg jaloers op alle verhalen en ervaringen. Zelf vorige week weer begonnen met werken na 4 1/2 mnd verlof. ben nog niet echt geland in het KPMG-se. -
22 Juni 2010 - 17:55
Joke Schipper:
Tjonge Paul, wat heb je bijzondere dingen beleefd om nog even terug te komen op "de brief van Paulus aan de gemeente". Dat het ook zo mag zijn op Samoa. Geniet met volle teugen en dat doe je volgens mij!
Gods zegen! -
25 Juni 2010 - 12:40
Anne En Geke:
Mooi om te lezen hoe het ermee gaat. Geniet ervan en we blijven je volgen!
Anne en geke