Goodbye Holland - Reisverslag uit Seoel, Zuid-Korea van Paul Nijssen - WaarBenJij.nu Goodbye Holland - Reisverslag uit Seoel, Zuid-Korea van Paul Nijssen - WaarBenJij.nu

Goodbye Holland

Door: Paul

Blijf op de hoogte en volg Paul

16 Februari 2010 | Zuid-Korea, Seoel

Hoi trouwe lezers,

Het is zover. Vanaf nu zullen de verhalen op mijn blog wat spannender worden! De koffer is ingecheckt en met dank aan André zit ik nu als VIP in de KLM Lounche (Top geregeld hoor!) aan de jus d'orange. Wireless internet bij de hand etc. Tja, als toekomstig missionaris moet je natuurlijk wel in stijl beginnen.

Had alleen wat problemen bij het inchecken. NZ geeft namelijk 3 maands visa en ik heb natuurlijk een retourticket voor ergenst in de pruimentijd. Dus sta ik daar met m'n laptop open bij de balie met emails uit te leggen dat ik YWAM toch echt zegt dat het geen issue is bij de boarder. Maar goed, gewoon rustig blijven, een paar telefoontjes verder etc. en ik mocht door! Eerste hobbel genomen. NZ, here I come.

Tot zover de update. Volgende keer vanuit Seoel of vanuit Auckland. Kijken of ik dan nog zo fris en vrolijk erbij zit.

Hartelijke groeten,

Paul

PS: kleine update vanuit Seoel: m'n neefje is er en hij heet Jurian!!

• 16 Februari 2010 - 15:20

Marilyn:

Hai Paul,

ik heb een 'abonnement' op jouw weblog, dus ik zie nu al jouw berichtjes...ik zat al te denken hoe gaat het met Paul. Maar het gaat voorlopig nog goed. :D

Ik ben benieuwd naar je volgende blog.

Take care Marilyn

• 16 Februari 2010 - 16:18

Nelleke:

hé vipper,

Geen kaviaar in the lounge?

Er zijn gasten die altijd mazzel hebben hé.

Super geniet er van!

Een paar hobbeltjes is goed voor de afleiding.
    Anders wordt het zo'n saaie reis joh. das niks voor joe.

Een hele goeie reis en een super tijd in new zealand.

ik ben benieuwd naar het vervolg

Ga ervoor!!!
    Blessings!

• 16 Februari 2010 - 16:47

Marjan En Rob:

Hi Paul,

We zullen aan je denken hier op de grond terwijl jij alle benodigde km's aflegt. Goede reis toegewenst met alvast hele leuke interessante gesprekspartners voor onderweg.. je weet maar nooit!

Marjan en Rob

• 16 Februari 2010 - 18:00

Harm & Berdien:

Hey Paul,

Een hele goede tijd in Nieuw Zeeland, wij blijven je volgen!

Groetjes, Berdien

• 17 Februari 2010 - 07:08

Willie:

Voordeel lange reis: je komt nu in z'n geheel aan. Gefeliciteerd met Jurian, bijzonder dat nieuws van dichtbij van zover naar ons toekomt.

• 17 Februari 2010 - 20:40

Familie Van Es:

Gefeliciteerd met Jurian!

We zijn benieuwd naar je berichten!

Veel plezier, geluk en wijsheid toegewenst!!

Groeten André, Suzanne en Lotte

• 17 Februari 2010 - 21:16

Jacob En Nelleke:

Ej Paul,
    Goed om te horen dat je in Seoul bent gekomen! M'n sms'je nog gekregen? Feli met je neefje, tof zeg!
    We volgen je blog op de voet!