Eindelijk foto's...
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul
22 Februari 2010 | Nieuw Zeeland, Matamata
Daar zijn ze dan, foto's! Enkel een paar, want internet is hier relatief traag en betalen is per MB...
Na een paar ontspannen dagen zijn we vanochten dus echt begonnen, uiteraard met een uitgebreide kennismaking en live-stories. Ik verzeker jullie: erg interessant met 11 nationaliteiten en 25 mensen.
Sfeer is ronduit goed en de locatie fantastisch! Ik heb nog steeds een vakantie-gevoel en heb me voorgenomen dit vol te houden komende 6 maanden!
Iedereen hier is dol op muziek & worship: we hebben een studio en oefenruimte ter beschikking met allerlei soorten device. Realy cool!
O ja, het is hier zo'n 24 graden overdag.. voor de Hollanders: ligt er nog sneeuw?
Manny blessings to you all,
Paul
22 Februari 2010 - 08:56
Familie Van Es:
Hoi Paul,
Dat gaat wel goedkomen zien en lezen wij! Geniet ervan!
Is ook het 2e deel van je vlucht goed verlopen? Ze hebben toch wel goed voor je gezorgd? En hoe zit het met de jet leg?
Groeten André, Suzanne en Lotte -
22 Februari 2010 - 08:59
Monique En Alfred:
Klinkt allemaal geweldig!
Goed voornemen om dat gevoel vast te houden!
heel veel plezier en goede leer momenten!
groetjes Alfred en Monique -
22 Februari 2010 - 10:42
Heinrich:
Hoi Paul,
Mervyn en ik vroegen ons zojuist af of we nog wat zouden horen ;-)
Super gaaf die foto's man!! En je klinkt ook positief in je berichtje! Volgens mij gaat het helemaal goedkomen!!!
Je piano is al goed ingespeeld hoor, echt super!
Geniet ervan he!
Groeten,
Heinrich -
25 Februari 2010 - 13:45
Jannie :
dag Paul,
Leuk om zo met je mee te kunnen leven. soms ook mee (her)beleven, want de foto bij de waterval roept wel herkenning op. misschien een tip: zet de plaats waar de foto is genomen er even bij, dan kan ik met de kaart van NZ erbij je nog beter volgen. Fijn, dat de eerste kennismaking met alles positief is. De evt. minder leuke kanten dienen zich vanzelf aan........
Je vertrekdatum zul je niet snel vergeten, je wordt er met de geboortedatum/verjaardag van je neefje jaarlijks aan herinnerd. Perfecte timing, toch?
groetjes tante Jannie -
26 Februari 2010 - 19:06
Geert&Inge:
Hoi Paul,
veel succes verder en we zien uit naar al die mooie verhalen! Ga er vol voor!!!
vrgr
Geert & Inge -
28 Februari 2010 - 12:49
Anne En Geke:
Hoi Paul,
klinkt goed, we gaan je volgen. Een goede tijd toegewenst en inderdaad, hou dat vakantiegevoel vast :) -
04 April 2010 - 12:26
Maarten En Johanna:
Ha Kiwi,
Leuk om ze van je te horen. Zo te lezen geniet je er erg van en dat moet je zeker zo houden! Nog plannen om naar het zuider eiland te gaan? Als je zin hebt kan je 19 juli mee naar Tenerife voor 12 dagen ;-).
Heel veel plezier en succes daar.
Groet, Maarten en Johanna